Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Vårens kappa

Kanske är du ute efter en ny kappa i vår? I dagens inlägg får ni tips på några kappor som jag älskar. Jag tycker att färgen och formen är helt perfekt inför vårens outfits. Alla plagg kan ni shoppa via Refunder och få återbäring på hela köpet som medlem. Först ut är…

….Kappan som jag har på bilderna. Den hittar ni HÄR. Jag har storlek 38 och hade dock kunnat ha 36 då den är oversize. Samtidigt så är det bra för man kan ha en tjock tröja under nu när det fortfarande är lite kyligt.

Lång eller kort kappa?

Trenchcoat med ballongärmar HÄR. Rutig jacka med bälte HÄR. Kort kappa med fickor HÄR.

Ska du satsa på en längre eller kortare kappa? Själv så har jag en av varje då jag tycker om att styla dem på lite olika sätt. Trenchcoaten kan man matcha med boots och göra så att det blir en väldigt cool look, men man kan också få en väldigt klassisk look med trenchcoaten.

På bilderna ser ni tre kappor som jag tycker är supersnygga. En trenchcoat och två lite kortare kappor. Jag tycker det är smickrande att det finns ett bälte i midjan på de två första kapporna. Med hjälp av ett bälte kan man få en tydligare midja vilket kan vara riktigt snyggt till vissa looks.

Jag älskar att matcha trenchcoat till jeans & byxor, en stickad tröja, stora smycken och kängor. Den kortare kappan matchar jag gärna med kostymbyxor, en polotröja och ett par snygga klackar om tillfället tillåter. Jag tycker även att den kortare kappan passar bra till klänning & kjol.

Matcha ton I ton med en stickad tröja i samma nyans. Något jag gärna gör med mina beiga kappor och jackor. Att köra på en hel look i samma ton är ju bara så fint, speciellt en solig vårdag! Puss

För mer inspo: Följ mig på instagram under @raagna <3