Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Dags att smygstarta våren hos NA-KD!

Vår hos NA-KD!

NA-KD har fått in riktigt fina kläder för våren och jag längtar så tills jag får hem mina nya plagg. Just nu får du dessutom 3% i cashback när du handlar hos dom, något som jag verkligen tycker att vi borde fira genom att kolla på mina favoriter där just nu!

Mina favoriter

På våren är det dags att säga hej då till de helsvarta outfitsen och bjuda in de ljusa färgerna in i garderoben. Jag har använt mig av Sellpy för att rensa upp i garderoben och nu är det dags för att släppa in lite nya vårfärger i garderoben. Jag använder mig gärna av vita, beiga och bruna kläder på våren och jag har redan smygstartat min shoppning. Kolla in dessa fina plagg!

NA-KD kavaj
NA-KD kavaj

NA-KD byxor
NA-KD byxor

NA-KD klänning
NA-KD klänning

NA-KD kavaj
NA-KD kavaj

Kavaj (klicka här) – Byxor (kicka här)

Klänning (klicka här) – Kavaj (klicka här)

Detaljer

Sen behöver man ju inte slänga ut allt svart, utan det går ju faktiskt att blanda in de svarta detaljerna med ett par solglasögon, skor och en väska. Så har du en helt ny vårfräsch outfit men mestadels ljusa toner och en hint svart.

Skor
Skor

Väska
Väska

Skor (klicka här) – Väska (klicka här)

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Lägger in en bild från min systersons födelsedagsfest när jag hade en hel beige outfit i det fina vårvädret!

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman