Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Boohoo!

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er! Vi har redan passerat halva januari och det nya året verkar gå lika snabbt som förra. Visst kändes åren långa när man var liten? Man hade ju sommarlov ett helt år kändes det som!? Eller är det bara jag…?

Hur som haver, idag ska vi prata om kläder. Kläder som tar ut svängarna lite, för jag har sagt till mig själv att jag ska bära mer färg och mer kläder med mönster, det är ju svincoolt!

Först ut, klänningar med färg och mönster!

Skor då? Det är aldrig en dålig idé att köpa skor. Om jag hittar några snygga skor, så köper jag dem. Ännu bättre är det ju när man kan fynda något och dessutom gå via refunder för att få fina erbjudanden men samtidigt få tillbaka på cashback. Nåja, nu kollar vi på några skor som jag vill visa upp!

Våga bära mönster mer än på accessoarerna, t.ex som på snygga toppar och kimonos!

Ny pyjamas? Välj mönster eller färg!

Accessoarer!

Våga visa axlar med off-shoulder toppar. Ta till nya outfits detta året och våga visa dig i kläder som du kanske aldrig har gjort innan. Kanske hittar du en ny favorit outfit som du bara älskar, prova dig fram!

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er!

Vi hörs snart igen!

Kram E