Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Set i härliga färger!

Helgen har bjudit på strålande sol och då blir jag allt mer sugen på färg. I dagens inlägg kommer jag tipsa om set i de mest färgsprakande pastellerna.  Alla plagg som jag länkar kommer från Zalando och ni får återbäring på hela köpet om ni shoppar via Refunder.

Det bästa med set!

Någon mer än jag som inte vet vad man ska välja för outfit på morgonen? Jag testar flera outfit men kan inte bestämma vilka byxor jag ska matcha till vilken topp.. vissa dagar är bara hopplösa och då är det perfekt att ta fram ett set. När man har byxor och kavaj eller topp som matchar så ger det verkligen effekt. Det är så snyggt och ser genomtänkt ut! Jag kommer satsa på att invitera i flera set för min garderob.

Grönt är skönt!

Mitt senaste tillskott är ett grönt set med kavaj & byxor från märket Envii. Ni hittar byxorna HÄR och kavajen HÄR. Jag kan även matcha byxorna till en vit t-shirt och en skinnjacka, eller använda kavajen till ett par jeans.

Rosa kostymbyxa HÄR och kavaj HÄR. Lila byxor HÄR och kavaj HÄR. Blå byxor HÄR och kavaj HÄR. Alla i underbara färger! Passar perfekt i vår och sommar både för vardags och fest. Matcha med klackar eller sneakers, lika snyggt hur du än väljer att göra! En enkel t-shirt för vardag och kanske ha den knäppt med en spets-bh under för festen eller middagen?

Följ mig på Instagram under @raagna