Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Back to School, du hittar allt hos designtorget!

Skynda fynda hos Designtorget

Designtorget har just nu allt inför skolstarten och idag (13/8-23) får du dessutom 6,5% i cashback när du handlar hos dom, något som jag verkligen tycker att vi borde fira genom att kolla på mina favoriter där just nu!

Mina favoriter hos Designtorget

Har du kanske äntligen kommit in på din utbildning eller ska börja ditt nya jobb till höst? Grattis, nu väntar en superkul tid framöver och självklart vill man vara förberedd för första dagen. När jag pluggade så ångrade jag att jag köpte en väska istället för en ryggsäck, dels så bär man sin dator hela dagen och förmodligen några skolböcker men framförallt så har man i de flesta fallen inte råd med någon bil så det gäller att bära och konka på allt. Kolla in den här snygga ryggsäcken nedan!

Dessutom har man inte heller råd med så mycket utemat utan oftast äter man matlåda, jag tycker den här termosen var otroligt snygg och praktiskt. Skönt att inte behöva gå från pluggrummet och trängas bland mikrosarna på skolan, det brukar vara kö. Eller varför inte en snygg matlåda.

En termos är ett måste, det kommer bli långa dagar och kanske också sena nätter. Är du en kaffedrickare, ta med dig en termos och är du inte det så behöver man vattenflaska.

Ryggsäck Designtorget
Ryggsäck Designtorget

Termos Designtorget
Termos Designtorget

Matlåda Designtorget
Matlåda Designtorget

Termos Designtoger
Termos Designtorget

Ryggsäck (klicka här) – Termos (kicka här)

Matlåda (klicka här) – Termos (klicka här)

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Lägger in en bild från min studietid på Mälardalens Universitet! Hoppas att du kommer ha minst lika roligt som jag hade!

Olivia Hedman
Olivia Hedman

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman