Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

För fina dagar!

Är det dags för examen, studenten, kanske ska du på ett bröllop? I dagens inlägg får ni tips på lite klänningar som passar för fina dagar.

Tiden springer iväg och snart är vi inne i månaden MAJ. Galet om ni frågar mig. Jag kan inte förstå att det snart är ett år sedan jag tog examen från Modevetenskapen <3 och att då, precis gör Corona världen osäker på flera sätt. Kanske blir det inget stort firande, men det betyder inte att du inte kan klä upp dig. Kanske blir det en examensmiddag med de närmaste, en student-fest i trädgården? Det är ändå ett tillfälle att klä upp sig lite extra enligt mig.

Alla plagg som jag länkar kan ni shoppa via Refunder och få återbäring på hela köpet. 

Klänningen jag har på bilden kommer från By Malina och ni hittar en likadan fast gul HÄR. Den gula är verkligen supersöt! Jag tycker att gult är en underskattad färg som många är lite rädda för. Jag har också varit där, jag har tänkt att blonda personer inte passar lika bra i gult, men så behöver det inte vara! Jag har en gul sommarklänning som jag bara älskar och efter att jag insett att jag känner mig bekväm i den så vill jag bara ha mer gula plagg i garderoben.

Om du vill ha en annan klänning från By Malina så finns även en lång ljusblå dröm HÄR.

Här ser ni min examens-blåsa som jag använt vid fler tillfällen efter. På nån middag och ett par sen-sommarfester. Ibland så älskar jag det mer flickiga med pasteller och spets. Vid festliga tillfällen älskar jag att bära lite sötare plagg än vad jag vanligtvis gör. Såklart kan man matcha dem med ett par coolare skor och accessoarer för att göra looken lite coolare. Man behöver inte ha lockat hår och klackar utan köra på en slarvig toffs och ett par slip in eller varför inte ett par klassiska sneakers?

HÄR hittar ni en superfin klänning i aprikosfärg. HÄR är en långklänning med slits, i ljus leopard-mönster. Den har långa ärmar och ser verkligen så bekväm ut! Ljuslila pastell med stort blommig mönster, klänningen HÄR är en klänning jag vill ha på sommarens fina middagar. Den är hög i halsen vilket jag älskar! Efter att Meghan Markle visade sig i en vacker klänning med blodyr så har det minst sagt blommat upp! HÄR har vi en blommig skönhet.

För mer inspo följ mig på Instagram under @raagna <3