Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Skapa den sjukaste studentfesten som ingen kommer glömma – Buttericks har allt du kan behöva!

Hej på er!

Själv student eller studentfixare? Hur som helst kan du vara den som skapar den sjukaste studentfesten. Vill du ha tips? Då har du kommit rätt!

Vad behövs på en studentfest? Bara fantasin som sätter gränser!

Har du tänkt att vara i trädgården eller hyra någon lokal? Oavsett vart man har tänkt att fira sin student så finns inga gränser på vad man kan ordna. Skapa den studentfesten som alla kommer ha svårt att glömma, vare sig dem vill eller inte!

Du behöver skicka ut inbjudan till din studentfest. Du behöver högtalare med musik. Spel och lekar är alltid roligt. Kanske ett bildspel på studentbarnet där man får följa studenten från unga år till studentdagen. Finns det behov utav en pool? Det kan du hitta billigt. Blås upp den, fyll den med vatten och släng i lite badankor och armpuffar, kvällen får utvisa om det är någon som är sugen på ett dopp.

Ett quiz med frågor om studenten. Gärna lite mixade, roliga, näst intill förbjudna. Det kommer att vara en icebreaker om något.

Se till så att det finns allting som gästerna behöver. Du vill inte gå runt och vara törstig, det vill inte en gäst heller.

Pynt, fix, roliga hattar med sugrör skapar stämningen. Ballonger, girlanger och konfetti gör det hela ännu lite spexigare.

Klä ut er, slipp disken och kör på papperstallrikar och muggar. Du kommer tacka mig sen. Känner du dig ensam i din studentmössa? Köp fler och var allihopa studenter för en kväll. Har du finkläderna på dig, den dyra klänningen eller kostymen, använd ett snyggt förkläde, då spelar det ingen roll om du skulle missa munnen när du äter eller dricker.

Mina tips, du skapar dina!

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Detta inlägget är i samarbete med Butterick’s och dem erbjuder en väldigt schysst cashback just nu, på hela 9%. Passa på att handla allt på samma ställe och få tillbaka mer.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E