Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Söndagsspa med Feelunique!

Feelunique har upp till 6,5% i cashback!

Hos Feelunique kan man hitta produkter inom smink, hudvård, hårvård, parfym med mera. Idag tänkte jag dela med mig av min ”self-care sunday routine”.  Just nu i skrivande stund sitter jag faktiskt med min ansiktsmask på! 

Olivias self-care sunday routine:

För mig handlar self-care rutin om så många olika saker och för dig kan det såklart betyda något helt annat. Men något vi kan komma överrens om är att det handlar om det som för dig får dig att må bra. En prefekt söndag ägnad till detta ämne innebär en morgonpromenad och en god frukost till nyhetsmorgon. Därefter en dusch med extra hårvård av mitt favorit-märke Kerastasé. För mitt hår använder jag produkter inom hårserien ”nutritive” för den där extra omvårdnaden av mitt hår. Klicka här för att komma till ett superbra paket-pris.

Kérastase

 

Därefter tänder jag ett ljus och  fokuserar på min hudvårdsrutin. Just nu har jag mycket fokus på återfuktande produkter då jag vill ligga steget före den torra perioden som kommer i och med det kallare vädret. Hos Feelunique hittade jag detta set som jag bara måste klicka hem. Klicka här för att klicka hem det du med!

Clinique
Clinique

 

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Lägger in en bild från min self-care routine från imorse då jag färgade ögonfransarna och -brynen samt la en ansiktsmask.

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman