Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Yves Rocher – För ditt hår!

Hej på er!

Behöver ditt hår mer lyster och glans eller en rejäl detox från hårbotten ända ut i längderna?

Det behövde mitt och jag klickade hem produkterna som ska hjälpa mig att få tillbaka lyster och ge mitt hår och min hårbotten de som den behöver. Jag ska visa er vilka jag valde men även vad det finns för andra produkter som ni kan kika mer på.

Jag behövde något för att mitt hår har tappat lite lyster och blir snabbt oljigt. Jag har kommit in i att duscha varje dag och det är egentligen inte att rekommendera, det vet jag. Men nu har det varit så ett tag för att man tränar och jobbar och håret inte känns fräscht helt enkelt. Så jag sökte mig efter produkter mot detta och på det viset kom jag in på Yves Rocher.

Dessa tre produkterna köpte jag hem.

Är du inte på jakt efter samma produkter som mig så finns det väldigt många andra produkter som kan hjälpa dig att behandla mjäll, håravfall, vårda skadat hår, reparera slitet och torrt hår. Med det sagt så finns det något för alla hårtyper.

En sista sak vill jag berätta. Just nu har Yves Rocher cashback om hela 7,5%. Erbjudandet går ut den 31/9. Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någoncashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E