Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Ta hand om dig och din hy i vinter!

God morgon!

Glöm inte bort att återfukta din vintertorra hy, göra härliga hårinpackningar och ta hand om dina fötter. Vintern tar hår på både hy och hår, men här kommer tipsen du behöver för att mjukgöra, återfukta och reparera såväl hy som hår.

Hårets vintermåsten

Får du också torrt hår och hårbotten under vintern? Då vill jag tipsa om Björn Axéns Repair schampoo och balsam. Båda innehåller vårdande mineraler och proteiner som kan hjälpa ditt hår nu under vintern.

Hårinpackning är ett måste under vintern och här kommer två bra alternativ beroende på vad det är du letar efter:
Davines Essential OI Hair Butter är en intensiv hårinpackning som passar för alla hårtyper. Denna hårinpackning gör håret mjukt, följsamt och glansigt Perfekt för när du vill vårda håret lite extra!
Olaplex No 3 Hair Perfector är ett annat alternativ och är en skyddande och reparerande hemmabehandling, som ger dig ett starkare hår. Även den här inpackningen kan användas av alla som vill att håret ska kännas starkare, välvårdat och mjukt.

Hårbotten kan också lätt bli torr och skadad under vintern. Serum kan då vara bra att använda för att lugna och återfukta hårbotten ordentligt, Lanza’s Wellness CBD Soothing Serum är ett lugnande serum och rikt på aminosyror, eteriska oljor och viktiga näringsämnen för att hårbotten ska få ännu mer näring.  Ett annat serum som hjälper dig stärka håret för att ge ett långt och vackert hår är Kèrastase Resistance Serum Extentioniste Scalp Serum. Detta serumet ska du låta verka i hårbotten utan att skölja ur serumet. Perfekt för när du inte har tid för en långdusch!

Din hys bästa vän
Hudvård är A och O nu på vintern. Ansiktsmasker är därför bra att ha hemma, jag vill gärna tipsa om två styckena. Shea Sugar Scrub Moroccan Rose från Treehut och Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask är båda bra alternativ. Vill du inte heller bli kladdig om fingrarna så har Bodyshop en pensel som kan hjälpa dig applicera ansiktsmasken bättre.

Motverka porer och finnar med dessa 3 hjälteprodukter INKEY List som du hittar hos Sephora. Tillsammans hjälper de till med oljekontroll, minskar porer och finnar för en jämnare hy. Letar du efter ett serum med C-vitamin som bidrar till att skydda huden och ge en jämnare hudton med en vacker lyster så finns Apolosophy Active+ Vitamin C Serum som gör just det.

Maximera även din hudvård med microneedling och få synliga resultat snabbt utan att kompromissa med hudens välmående med skinroller från Swiss Clinic som du hittar hos Bangerhead.

Populära produkter för hela kroppen

Huden tar också en smäll under vintern. Läppar, händer och fötter blir alla mycket torrare, i alla fall för mig. Kocostar handmask, Scholl’s mjukgörande fotmask och Overnight Revitalizing Lip Mask från IsaDora kan hjälpa till att underlätta detta. Känner du dig även extra trött under vintern kan det vara bra att äta D-vitamin.

Vill du stärka ditt hår inifrån och ut vill jag tipsa om HairLust Hair Growth Formula som är rika på vitaminer och mineraler som du behöver för att stärka och upprätthålla normalt hår. För att känna dig extra fin kan du också passa på att handla Mr Blanc Whitening tandkräm.

Låt oss återfukta både hy och hår tillsammans nu!

Kram från Emma på Refunder