Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Tid för Body Shop och dig själv

Tid för Body Shop!

På Body Shop hittar du favoriter inom bad, hud och presentset. Nu får du som är medlem 6 % i cashback när du handlar hos dom. Just nu har dom även upp till 50 % rabatt, vilket verkligen är något som jag tycker att vi borde fira genom att kolla på mina favoriterna där just nu!

Mina favoriter hos Body Shop

Låt oss ta tid för oss själva. Det här är kanske en av min mammas favorit butiker och blev därmed snabbt även en av mina. Jag älskar deras hållbarhetstänk, deras stil och doften när man kliver in i deras butiker. Mina favoriter sen typ för alltid har varit dessa:

(vill slå ett extra slag för satsuma speciellt för semestern utomlands eller sena sommarkvällar i Sverige, perfekt för en fräsch härlig doft samtidigt som den håller myggen borta)

Body Shop Satsuma
Body Shop Satsuma

Satsuma (klicka här)

Body Shop Moringa
Body Shop Moringa

Moringa (klicka här)

Body Shop Shea
Body Shop Shea

Shea (klicka här)

Body Shop Coconut
Body Shop Coconut

Coconut (klicka här)

Vitamin E

Den här serien har gjort en sån skillnad för min hud, både ögonkrämen och nattkrämen har jag använt dagligen till och från. När jag gör det får min hud verkligen den boost den behöver. Denna står också alltid hemma i mammas badrumskåp.

Nattkräm
Nattkräm

Nattkräm (klicka här)

Ögonkräm
Ögonkräm

Ögonkräm (klicka här)

Erbjudande

Inte medlem ännu? Då är det dags! Refunder har återbäring på det du handlar i ca tusen olika butiker. När du handlar får du alltså pengar tillbaka, klart man tackar ja till det. Klicka här!!!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Lägger in en tacksam bild på mitt osminkade ansikte, tack vare vitamin E- serien.

Olivia Hedman
Olivia Hedman

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman