Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1157 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Refunder | 2018-11-23 | Resor

I samarbete med Hotels.com

Best Black Friday Deals!

DRÖMKAP!


Gah, om det är någons hemsida jag kommer att hänga på när klockan slår 00.00 på torsdag natt så är det Hotels.com.
 Shoppar du via Refunder så får du upp till 6% återbäring + upp tillhela 60% rabatt på många bokningar. Bli medlem på Refunder innan, så ni inte går miste om de 6% procenten när klockan slår tolv. Jag har luskat lite med herrarna på Refunder och de säger att man kommer kunna göra riktiga DRÖMKAP på just Hotels.com

Det är alltid trevligt att komma undan lite billigare när det vankas resa. Hos Hotels.com får du alltid efter 11 hotellnätter en gratis natt att utnyttja vid nästa bokningstillfälle. Gratisnatten motsvarar självklart snittpriset för de hotellrum du tidigare har bokat, så att din gratis hotellvistelse matchar med standarden du är van vid. Som att det inte var nog får du även upp till 60% rabatt på bokningar som görs under Black Friday + upp till 6% återbäring.

Alla erbjudanden från Refunder går att kombinera med andra rabatter. Du får alltså både återbäring för ditt köp och kan samtidigt ta del av alla härliga rabatter ute i butikerna. Det enda du behöver göra är att signa upp dig på Refunder.

KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM PÅ REFUNDER!

Det är alltid gratis och utan bindningstid. Just nu får du 50 kr tillbaka vid ditt första köp som ny medlem.

 

 

Men jaaaaaaa, hade gärna bytt gråa november mot magiska Tulum.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu