Över 970 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 970 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2019-02-06 | Tipsar, Mode

I samarbete med Bubbleroom

Alla hjärtans dag tips del 2

Jag är tillbaka igen med alla hjärtans dag tips del 2. I förra inlägget jag gjorde så riktade jag mig till män, så detta inlägget är mer riktade till kvinnor! Vi kör igång direkt med dagens tips. Nu ska vi djupdyka i Refunders djungel, för ni har väl inte glömt att signa upp er? Det är helt gratis och kan börja användas direkt!

Glöm heller inte att klicka hem påminnelsen på din datorn, så kallad Refunder-knappen. Så fort du kommer in på en butik som är ansluten till Refunder så får du en notis, på så sätt kommer du aldrig missa en återbäring! Här kan du ladda ned knappen.

Detta erbjudande gäller hos Bubbleroom t.om den 10/2. Med extra hög återbäring på upp till hela 9%, vilket är galet bra!! Överraska din flickvän, mamma eller syster på alla hjärtans dag med fina accessoarer ifrån Bubbleroom. En liten present kan betyda så mycket för mottagaren.


Adelle Quilted Bag Black 299 kr

 

Vilken kvinna är inte i behöv av en snygg handväska? Denna handväska är tillverkad i 100% PU. Snygg väska i skinnimitation från märket OBJECT. Avtagbar tofs om man så önskar. Riktigt snygg väska om ni frågar mig!


Bree Belt Black 149 kr

 

Snyggt bälte med dubbla ringar som är tillverkad i läderimitation, påminner om Gucci bältet men några tusenlappar billigare och precis lika snyggt. Snyggt att använda som midjebälte till klänningar eller jeans/chinos.


Sist men inte minst vill jag tipsa om att Bubbleroom har stor rea på många fina plagg, så in och titta under kategorin REA, där du kan fynda allt från jackor, till myskläder och accessoarer till ett väldigt bra pris. Upp till hela 70% rabatt.

Elvira Velour Wrap Top Wine-Red 157 kr 349 kr

 

Bland reaplaggen hittade jag bland annat denna mysiga knytkofta från CHIARA FORTHI, i sammet imitation. Säsongens bästa plagg, så snyggt att du kan använda det till vardags och inte bara användas som myskläderna där hemma. Snygg, guldig metallogga i nacken.


Elvira Velour Bootcut Pants Whine Red 149 kr 299 kr

 

Matchande byxor till Elvira Wrap Top. Skönt material och stretch i midjan. Snygg, guldig metallogga i midjan.


Amilia Jumpsuit White 249 kr 499 kr

 

50 % rabatt på denna ursnygga jumpsuit. Öppen rygg och med spetskant. Ärmar helt i spets. Vem skulle inte bli överlycklig över denna? Det skulle bli en succé på nästa white party hon kommer att gå på! Dessutom ett riktigt bra pris just nu, och räcker gott och väl för en alla hjärtans dag present!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu