Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1091 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2021-08-08 | Tipsar, Mat

I samarbete med Kitchentime.se

Bästa hjälpen i köket

Underlätta ditt arbete i köket med smidiga köksmaskiner

Gör matlagning lite roligare med hjälp av grymma, effektiva och snygga köksmaskiner. Jag älskar att lägga timmar i köket, på att laga mat, baka och fixa. Jag tycker dock det är betydligt roligare efter att jag investerat i lite hjälpredor som gör mitt jobb lättare och roligare.

I dagens inlägg får ni tipsar jag om några must-haves från Kitchentime som just nu har höjd återbäring om du shoppar via Refunder. Hos Kitchentime kan du hitta allt och lite till för köket.

HÄR hittar du min senaste investering, en minimatberedaren från Kitchenaid. Jag tycker att många köksmaskiner är väldigt stora och otympliga, därför är det bra med en mini-variant som är lika bra. Du kan exempelvis hacka lök och frukt eller varför inte göra en pastasås eller salsa? Det funkar även utmärkt att hacka nötter och torrare produkter i den. 

Önskar du denna minimatberedaren i en annan färg så finns det en röd HÄR och en svart HÄR. Jag tycker det är kul att ha vissa av mina köksmaskiner i lite härliga färger. Just min matberedare blev crème-vit men jag tycker även den röda är väldigt snygg!

En annan produkt som jag tycker alla mat och bakglada människor bör ha hemma är en köksassistent. HÄR hittar du den berömda från Kitchenaid, den produkten som jag mest associerar märket med är dessa maskiner. Maskinen är mångsidig och kan tillaga det allra mesta. Knåda deg, vispa och gör potatismos eller glasyrer väldigt effektivt. Du kan även köpa till massa olika tillbehör som gör att du kan göra korv, riva grönsaker och annat för att göra din matlagning allt smidigare.

Är du också sugen på att ha lite fler hjälpredor i köket? Isåfall tycker jag att du ska gå in HÄR för att hitta alla grymma produkter som Kitchentime säljer. Du hittar allt ifrån de finaste porslinet till den bästa bakmaskinen.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu