Över 860 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 865 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-04-24 | Tipsar, Mode

I samarbete med GinaTricot och Nelly.com!

En midsommardröm i den perfekta klänningen!

Solen skiner allt varmare och varje dag är ett steg närmare sommaren! Att gå med bara ben ligger runt hörnet. Nu är det inte länge till student, midsommar och andra festligheter som kommer i början av sommaren. Därför tänkte jag tipsa om lite klänningar inför midsommar, som du även kan ha på andra sommarfester. Det viktigaste är att du är bekväm! Vissa trivs i lång ärm, kort ärm, lång kjol, urringad och så vidare. Tänk efter vilket modell som passar din kropp. Färg är också en sak som är individuellt beroende på vilket hudton man har. Jag hade satsat på en ljus eller färggladare så som rosa, blå, gul, grön, vit eller mönstrad. Alla färger utom svart då jag tycker det passar bäst för höst och vinter. Bara för att du bär klänning behöver det inte bli uppklätt och damigt, kör på en enkel klänning och matcha med sneakers om du trivs bäst i det. Att göra på blommor, volanger och klackar är inte för alla.

Glöm inte att gå genom refunder för att få återbäring på alla dina köp! Många summor små blir tillslut mycket och du kan spara dem till något kul eller soppa nya saker för dem.

Vit klänning med rosa blommor HÄR/ Blå med rosa blommor HÄR/ Söt beige klänning med blommor HÄR/ En blå dröm HÄR/ Jumpsuit HÄR/ Vit söt klänning HÄR/ Vit och beige randig klänning HÄR/ Gul sommarklänning HÄR/

Mer inspiration hittar du på instagram under: raagna

Ha det bäst!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu