Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 909 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Cervera!

Få en mysig känsla i hemmet!

Heeej! Dagens inlägg tänkte jag tillägna saker för hemmet då Cervera har grym återbäring via Refunder. Jag har precis köpt en lägenhet och renoveringen är i full gång. När jag har kommit i ordning tänkte jag tipsa om lite mer inredning och tips och tankar kring renovering. Hur du kan kombinera färger, möbler och annat viktigt för att få den känslan du önskar… Cervera har verkligen allt och lite till för att piffa ditt hem, med saker för bak och matlagning men också klassiker att dekorera med.

Dekorera hemmet för att få känslan du önskar!

Om det är något jag älskar att ha hemma så är det ljus, i alla dess former. Jag tycker att det ger lite lyx i vardagen. Att sitta på kvällen och äta middag eller kolla på TV medans man har några ljus på bordet eller i fönsterkarmen gör att det blir en annan känsla. Jag tycker också att det är trevligt när man har lite mindre lampor i sitt hem, kanske en i fönstret eller en golvlampa som kan tändas på kvällen.

Doftljus från Skultuna HÄR/ Mässing ljusstake HÄR/ Små ljuskoppar HÄR/ HÄR är små lyktor som ser ut som hus, så fint att sätta ihop tillsammans/ Golvlampa i mässing HÄR/ Bordslampa HÄR/

Blommor och blad ger liv i hemmet!

Att ha blommor och växter ger liv till hemmet och varför inte sätta dem i härliga vaser och krukor. Jag tycker det är fint att ha en kruka i en härlig färg eller form för att göra det lite roligare. Här nedan ser ni några av mina favoriter.

Grön kruka HÄR. Gul kruka HÄR. Omaggio vas HÄR. HÄR hittar du Trio krukan i blått. HÄR hittar du den gröna vasen i glas. Jag har den själv och jag älskar den! Keramikvas med ”prickar” HÄR.

Hoppas ni hittar något ni tycker om och om ni vill ha mer inspo kan ni följa mig på Instagram under @raagna !

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu