Över 1120 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1128 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2022-05-30 | Tipsar, Mode, Skönhet

Färgglada sommarnyheter hos Ginatricot!

Hej på er!

Vill ni också uppdatera eran garderob till sommarkläder?
Jag tycker det är roligt när sommaren närmar sig. Garderoben går från mörk/neutral till färgglad och lättsam.

I år är det mycket färg, orange och grön går väldigt varm inför sommaren, det är alltid roligt att hänga med i modesvängen. Förra året var det mycket pastell, alltså färgglatt men ändå dämpat.

Till studentfirande 

Är det bara jag eller tänker ni också på kläder som går emot blått, vitt och gult?? Kan det ha att göra med att studenternas mössor har dessa färgerna och dem är somriga och fina?

Till midsommar

Till midsommar som är bara runt hörnet så vill man ju vara lite extra piffig och klä upp sig. Hur fint att vara som en liten färgpalett på den festen?

Till sommarfesten

Elegant, snyggt och färgglatt. Dyker du upp på festen i något sånt här så kommer du att både synas och göra festen till en riktig färgbomb!

Semesterkläderna 

Att bara vara ledig, utan några måsten och bara ha semester är väl ändå bland det bästa va? Att strosa runt i svala bekväma kläder och bara ta dagen som den kommer, äta en glass, ta ett glas bubbel nere vid stranden, varför inte ett dopp, ligga och sola eller bara slappa på bakgården. Wow alltså, sommaren får gärna komma nu, kände jag! 🙂

Allt detta och mycket mer finns just nu på Ginatricot, spana in deras sida och välj ut dina sommarfavoriter och låt nytt liv komma till din garderob!

Detta inlägg är i samarbete med Ginatricot och just nu har butiken fina erbjudande och höjd återbäring om 5% till och med den 5/6.

Kom ihåg att alla mina bilder är klickbara. Vill du veta mer om en specifik produkt så klickar du bara på bilden så kommer du direkt till hemsidan.

Ha det fint!
Kraam E

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu