Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1157 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2022-01-15 | Mode

I samarbete med Glossybox v3 2022

Glossybox har 20% rabatt + Löwengrips bästsäljare!

Gåva från Glossybox!

Glossybox har just nu 20% rabatt på månadens box och bjuder även på Löwengrips bästsäljare. Kampanjen räcker hela nästa vecka (v.3 2022). Som om inte det vore nog får du dessutom upp till 7,5% i cashback när du handlar hos dom! Har du dessutom Refunder Pay får du upp till 17% i cashback!! 

Glossybox

För er som inte vet vad Glossybox är så är det en prenumerationstjänst där du en gång i månaden får hem en box innehållande 5 olika skönhetspodukter. Jag har prenumerat på tjänsten till och från för med deras enkla uppsägning kan du enkelt avsluta tjänsten när du vill. Man får alltid hem sjukt bra produkter, jag har aldrig varit besviken. Det som är speciellt just denna månad är att man dessutom får hem 6 skönhetsprodukter där en är Löwengrips bästsäljare, EXCITED!

Glossybox
Glossybox

Prenumerera på Glossybox (klicka här)

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Kom ihåg att huden behöver mycket återfuktning nu när det fortfarande är kallt och torrt i luften. Kanske kommer det något i Glossyboxen, den som väntar får se. Lägger in en bild från när mina föräldrar var här förra helgen och vi provade på långfärdsskridskor ute på isen på Mälaren, så roligt och härligt speciellt på grund av det otroligt fina vädret. Ta hand om er! <3

Olivia Hedman
Olivia Hedman

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman

 

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu