Över 860 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 868 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Cervera och Royal design.

Lyx i vardagen

Lyx i vardagen med levande ljus och blommor i alla dess färger

Alla behöver lite lyx i vardagen och det kan man få på olika sätt. För min del är en lyxig sak att köpa mig en stor bukett blommor, eller plocka några blommor längs promenaden som jag sedan sätter hemma i min favoritvas från KLONG. En annan lyxig sak är att tända ljus, medan du lagar en middag, äter eller myser framför tv:n kan det vara trevligt med levande ljus. En riktig stämningshöjare!

Vackra blommor i vas från Klong och vita ljuskoppar från Skultuna. Sommarens färgen har flyttat in via blommorna.

Ljuskoppar HÄR/ Vas HÄR/ Fina posters hittar ni HÄR/ HÄR & HÄR/ Ask till tändstickorna HÄR/

När jag har blommor hemma känns det automatiskt som det är renare och jag har mer lust till att städa och plocka. Att unna sig en snygg vas är något alla bordet göra för det är en sak du kan ha med dig vart du än flyttar och den fyller så mycket glädje. Det är också en helt perfekt sak att ge bort som present. KLONGs vaser finns i olika storlekar och att ge bort en liten KLONG vas med några blommor i är så fantastiskt vackert. Säg någon som inte blivit glad för det? Den lilla vasen hittar du HÄR! 

Glöm inte att allt du beställer ger dig återbäring!

Allt du beställer via refunder ger dig återbäring så ju mer du handlar ju mer pengar får du tillbaka. Just därför tycker jag det är perfekt att klicka hem lite dyrare saker så som inredningsdetaljer och saker till hemmet. Alla summor små blir mycket och du kan få tillbaka en rejäl slant. Royal design och Cervera har inte bara vaser, ljus och annan dekoration utan där finns även bakmaskiner, möbler och accessoarer.

HÄR hittar du hushållsassistenten som jag drömmer om, HÄR finner du stolen jag suktar efter och HÄR finns ringen jag gärna haft på fingret.

För mer inspiration följ mig på instagram under: raagna

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu