Över 1000 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1002 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2018-12-02 | Mode

I samarbete med Ellos & Asos

Fira in första advent med en jultröja!

Hej alla jul-älskare!

Hur firar ni första advent? Jag älskar jul, har alltid gjort och kommer nog alltid göra. Ni vet de som varje år gör i ordning granen, pepparkakshus, julbakar och alltid har på sig en sån där jultröja, det är jag. När det är första, andra, tredje och fjärde advent har jag alltid på mig min jultröja och även på själva julafton såklart. Detta kan vara en perfekt julklapp på julaftonsmorgonen eller en julklapp till dig själv. Se nedan för att ta del av de finaste jultröjorna i år.

Jultröjor

Ellos – Klicka här 

Asos – Klicka här 

Ellos – Klicka här 

Julspecial

Julen för mig betyder familj. Man får umgås tillsammans på ett fridfullt sätt förutom när det är julklappsleken förstås! Brukar du göra den på julafton? För er som inte vet vad det är kommer här en kort förklaring. Om man är en familj eller vänskapsgäng eller vad som helst så bestämmer man ett pris ex 20 kr att köpa en julklapp för. Man slår in dem och lägger alla julklappar på bordet. Sen slår man en tärning, får man en etta eller sexa får man ta ett paket från bordet. När alla paket är slut från bordet får man sno från sina kompisar ända fram tills tiden är slut på kanske 5 minuter.

Erbjudande

Ellos har 4% i återbäring och Asos har 6% i återbäring för närvarande åt dig som medlem. Kom ihåg att informationen kan ändras över tid, kolla vad som gäller på butikens hemsida.

Bli medlem

Är du inte medlem hos Refunder? Då kan du bli det här genom att klicka på länken och få 50 kr när ni handlar för 100 kr hos Refunder.

Avslutningsvis

Om ni vill se och läsa mer om mig kan ni gå in på min blogg,  Oliviahedman.se  eller så hittar ni mig på instagram.

Kolla gärna in min första advent video på Youtube. 

Glad första advent, hoppas ni kommer trivas på julen i er nya jul-tröja.

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu