Över 860 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 865 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2019-07-13 | Mode

I samarbete med NA-KD och Gina Tricot

Miniserie Del 4 – Sommarmode Byxor

Hej alla sommargarderoben-älskare!

Nu har jag haft min semester för denna sommar och har kommit in i rutinen på mitt sommarjobb som ekonomiassistent. Jag hoppas att ni också haft en riktigt bra sommar hittills. Kanske har ni precis gått på semester och då är det ju faktiskt ett perfekt tillfälle att inhandla lite nytt till sommargarderoben. Som ni vet är det min favoritgarderob, kanske också för att det är den årstiden jag gillar mest. Min sommargarderob bjuder på ljusa färger och lätta tyger. I sommar känns det som om det är lätt att följa modet och efter denna miniserie kommer ni också tycka det. Det finns 6 områden jag kommer gå igenom i miniserien och det är jacka, top, byxor, skor och accessoarer samt badkläder. I denna del kommer jag visa mina favoriter när det kommer till byxor.

Byxor

Sommarens mode när det kommer till byxor är väldigt blandat men jag skulle säga att det lösa, raka byxorna hänger i sig och även de med skärp i midjan. Jag har precis köpt två par som jag även vill visa för er. Dessa kommer definitivt vara mina favoriter i sommar och förhoppningsvis era också.

Jag har köpt ett par liknande byxor och vill bara använda dem hela tiden tillsammans med en vit t-shirt. Klicka här!

sommarbyxor
Sommarbyxor från gina tricot

Köpte även dessa som jag också använder typ hela tiden, så fräscha! Klicka här!

Sommar byxor
Vita byxor från Nelly.com

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 4% återbäring hos Nelly.com och Gina Tricot där kläderna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal eller blogg och följ mig på instagram så missar ni inget som händer i mitt liv som student. Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu