Över 1010 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1019 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2019-07-30 | Mode

I samarbete med Nelly.com

Miniserie Del 5 – Sommarmode Toppar

Hej alla sommargarderoben-älskare!

Toppar kan man aldrig ha för mycket av. Som ni vet vid det här laget är sommargarderoben min favorit och toppar utgör en stor del av den. Låt oss aldrig glömma hur viktig den vita t-shirten är för vardagen eller att klä upp till fest outfiten men just denna sommar kollar vi mer på crop tops med mera. Som ni vet är detta en miniserie av mig, Olivia Hedman, där jag ger enkla tips till sommargarderoben inom 6 olika delar. Dessa områden är jackor, toppar, byxor, skor och accessoarer. Men nu kör vi igång med topparna!

Toppar

Vi har alla sett dem, crop tops. Söta, fina, små plagg även här i ljusa färger som till exempel vitt eller beiget. Även i mönster, volanger och i rynkat tyg.

Till att börja med, hur söt är inte den här? Otroligt fin i ljusrosa och med rosetten fram! Klicka hem den här!

Ljusrosa crop top
Ljusrosa crop top

Eller denna mer eleganta, sjukt snyggt till ett par utsvänga jeans eller byxor som är lite mer vågade. Klicka hem den här!

Vit crop top
Vit crop top

Även denna för sommarens festival kan bli din genom ett enkelt klick här 😉

Neon top
Neon top

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 4% återbäring hos Nelly.com där kläderna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal eller blogg och följ mig på instagram så missar ni inget som händer i mitt liv som student. Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu