Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Ska du renovera, inreda eller odla?

Hejsan!

Hoppas att du är pepp på midsommar! Nu är det verkligen sommar och snart dags för semester. Går du kanske i renoveringstankar och planerar att bygga en veranda eller göra en uppfrashning invändigt? Via ditt Refunder-konto hittar du ett stort utbud av butiker som ger cashback på byggmaterial. Här kommer tips på våra mest populära butiker inom inredning, renovering och trädgård.

Förnya hemma!

Förnya hemmet under sommaren med dessa tips! En fin ljusslinga från Odla.nu känns perfekt för uteplatsen nu i sommar. Ljusslingan tillsammans med det här parasollet från Länna Möbler känns perfekt för sommaren. Vill du göra en mer drastisk förändring så tycker jag det här furutrallet är så fint och perfekt för altanen. Vill du kanske göra rent alla möbler inför alla sommarkvällar så finns den här högtryckstvätten för ett bra pris hos CDON. Den här solsängen/soffan känns också perfekt att införskaffa till sommaren, antingen med ditt helt nya trall eller efter en rengöring. Vill du även ha lite växter på uteplatsen så är den här krukan så fin från Lagerhaus!

Sist men absolut inte minst måste ju såklart barnen få något speciellt till sommaren. Den här studsmattan från GardenStore är perfekt för alla sommarlovsdagar som spenderas hemma!

Hoppas du får en riktigt fin sommar nu!

Kram från Emma på Refunder