Över 890 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 890 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-04-08 | Tipsar, Mode

Detta inlägg sponsras av NA-KD och Lindex! Kampanj v.15

Power suit och super week!

Sprakande färger eller dova pastelliga toner på våren och sommarens kostym är helt rätt. Satsa på en kavaj som du kan matcha med byxor i samma ton eller till jeans. Jag satsar på en rosa kostym som jag använt till linkande byxor men också till ljusa jeans och svarta kostymbyxor. Denna veckan är det power-week på refunder så varför inte visa några power-suits? Under kavajen kan du ha en vit tunn T-shirt som jag har på bilden längre ner eller en svart T-shirt, blus med hög eller urringad krage men också vara utan och bara bära en spets-bh som lätt sticker fram. Som jag alltid säger, klä upp den med klackar eller dressa ner den med sneakers.

På NA-KD får du 7.5 % återbäring och handlar du över 1400kr dubblas återbäringen! Hur bra?

Rosa blazer HÄR/ Ljuslila kavaj HÄR med matchande byxor HÄR/ Blå kavaj HÄR med tillhörande byxor HÄR/ Mörkblå kavaj HÄR med byxor HÄR/ Senapsgul kavaj HÄR/ Mintgrön kavaj HÄR/

På Lindex får ni 15% rabatt och höjd återbäring! Koden hittar du under Lindex kampanj på refunder. Ljusgrön kavaj HÄR/ Ljusrosa kavaj HÄR/ Båda från Lindex!

Historia om Power-suiten: Kvinnan fick inte bära byxor på århundraden men det kom allt mer under 1960-talet. Yves Saint Laurent ”införde” kostymen för kvinnan, han ville skapa något avslappnat men lyxigt! Senare år känner vi igen den från främst prinsessan Diana som ofta bar denna dress. Hon är en stilikon som gick bort alldeles för tidigt. Hon hade alltifrån färgstarka klänningar och kostymer till jeans och sneakers. En ikon som vi aldrig kommer glömma! 

Följ mig för mer inspiration. Instagram: raagna

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu