Över 980 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 984 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2018-08-03 | Tipsar, Träning

Inlägg i samarbete med Gymgrossisten

Redskapet som tar din rump-träning till nästa nivå!

Hej på er kära Refunder-läsare! Om ni läste min första presentation HÄR, så kan ni inte ha missat att jag är ett stort fan av träning med miniband. De har hängt med i min väska det senaste 1,5 året när jag har varit på resande fot. Utan dem hade jag nog många dagar struntat i träningen. Det är ett lätt redskap att bära med sig och fortsätter hela tiden att utmana träningen till nästa nivå. Men hur ska man veta vilka miniband man ska köpa?

 

Dessa miniband ska du välja om du vill bygga rumpa!Jag använder mig av minibands från Booty Builder. De kommer i ett 3-pack med light (röd), medium (svart) och heavy (orange). Det lätta bandet motsvarar 11-13kg, medel 15-17kg och det tunga 18-20 kg.Det finns även ett 4-pack där det tillkommer ett band som är extra lätt, 7-9kg. Ben och rumpa är en stor muskelgrupp där vi i regel är starkare och banden från Booty Builder ger ett bra motstånd till din ben- och rumpträning. Om övningen börjar bli för lätt höjer du motståndet på bandet, eller fäster ett band ovanför knäna och ett under.

 

Jag delar med mig av ett pass för ben och rumpa med Booty Builders miniband som jag körde i veckan hemma i vardagsrummet efter en morgonpromenad.

 

CROSS BACK LUNGE + SIDEKICK (10/ben x 3)

 

SQUAT JUMP + STEP TO SIDE (10 x 3)

 

LYING KICKBACK (10/ben x 3)

 

HIP THRUST + LEG EXTENSION (10/ben x 3)

 

Dessa miniband ska du välja om du vill träna hela kroppen!

Jag kan uppleva att Booty Builders miniband är för tunga för att använda till träning för armar, rygg och axlar då det lättaste bandet motsvarar 7-9kg. Till träning för hela kroppen rekommenderar jag miniband från Ompu. Där är det lättaste bandet 4kg och det tyngsta 8kg. Minibanden från Ompu går att köpa en och en eller i 5-pack.

 

 

För ännu lättare motstånd på banden har Star Gear Minibands ett 5-pack där det lättaste bandet är 2,27kg och det tyngsta 6,8kg. Om du inte är en träningsvan person rekommenderar jag dig att börja med miniband från Star Gear till träningen för överkroppen och använda miniband från Ompu till din benträning.

 

Alla miniband finns att köpa på Gymgrossisten, där både miniband från Ompu och Star Gear nu finns till nedsatt pris. Glöm inte handla via Refunder så du får återbäring på ditt köp!

 

Följ mig på mina sociala kanaler för fler träningstips
Blogg: nouw.com/bergevievelina
Instagram: bergevievelina

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu