Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-07-21 | Mode

I samarbete med Nelly.com

Sommarklänningar för alla tillfällen!

Jag kan inte få nog av sommarklänningar, kan du?

Personligen trivs jag väldigt bra i klänning och det är ett plagg jag tycker människor i allmänhet borde använda oftare. Det känns som man plockar fram dem när det är fest eller någon speciell högtid men jag tycker det ska komma in i vardagen lite oftare. Att styla en söt klänning med sneakers är het het het eller en lång tuff klänning till ballerina en sommarkväll. Om det är en mörkare färg passar det även perfekt på hösten med ett par kängor. Sommarklänningar kan användas året runt! Vad du ska tänka på när det kommer till klänning är längden, ta en som du är bekväm i! Gillar du kort kort kör på det, föredrar du en längre eller till och med maxiklänning, kör på det! Att köpa en klänning som är i helt fel längd kommer bara hänga i garderoben.

En rosa klänning tillsammans med via sneakers. Perfekt till vardags med en skinnjacka över eller till sommarens fest.

Nu tänkte jag lista lite snygga klänningar som passar lika bra för fest och vardags. Styla upp eller ner och du kan använda dem betydligt mer ofta. Nelly.com har alltid bra återbäring och dem har klänningar för ALLA tillfällen!

HÄR  hittar du en ljusrosa skönhet med volanger / HÄR är en gammelrosa klänning med puffärm/ HÄR finner du en helt fantastiskt gul klänning/ HÄR finns en blå klänning med blommor, skönt och snyggt / HÄR är en supersöt sommarklänning i ljusgult

Piffa upp med en blomma i håret eller ett par stora smycken!

Att plocka lite blommor ute eller köpa några få i blomsteraffären och trycka ner i ditt hår är verkligen så fint. Det ger liv till hela din look. En annan sak som alltid piffar upp, som ni hört tidigare är stora örhängen. Älskar! Nedan får ni mina tre bästa tips.

HÄR/ HÄR/ HÄR hittar du favoriterna! <3

Följ mig under raagna på instagram för mer inspo.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu