Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 874 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-05-02 | Tipsar, Mode

I samarbete med Lindex, Lensway, Nelly.com & Smartbuyglasses

Stilsäkra solglasögon!

Det är en jungel att hitta rätt bland alla solglasögon som finns i olika butiker. De ska sitta bekvämt, vara snygga och ha ett glas som känns behagligt. I dagens inlägg tänkte jag hjälpa dig på traven och tipsa om lite solglasögon-trender som vi ser idag! Vissa trender är enklare att bära upp än andra och vissa är riktigt coola om man vågar ha det lilla extra. Det är en salig blandning i prisklass så om du vill investera i ett par du kan ha längre hade jag satsat på en dyrare men kanske lite mildare modell och om du vill ha en riktig trendbåge och känna om du trivs i den hade jag satsat på en billigare variant. Såklart är det återbäring från Refunder på alla produkter ni hittar i inlägget.

Att tänka på när du ska shoppa solglasögon!

Några saker nämnde jag i inledningen men här ska ni få en tydligare beskrivning om hur jag resonerar när jag shoppar brillor.

  • Form- En form som du känner dig bekväm i vare sig det är en trend eller ej, vissa ansikten passar i runda, fyrkantiga, hjärtformade, mindre eller större solglasögon. Personligen älskar jag de lite större brillorna till mitt ansike.
  • Färg- Det finns många fina färger. Svarta eller svart/bruna är ofta ett säkert kort men dom i färg är ju ofta väldigt härliga.
  • Glas- Om du köper ett par dyrare är det ofta bra glas, både när det kommer till toning och skärpa. Det blir heller inte lika lätt repigt som i de billiga varianterna.
  • Ögonproblem? Har du problem med ögonen, som jag nyss fått reda på att jag har. Då kanske det är att satsa på ett par solglasögon med din styrka som passar när man kör och gör vardagliga saker. Om man sedan har linser eller inte har allt för dålig syn så kan man såklart ha med vanligt glas.
  • Ansiktsform- Detta tillhör såklart första punkten om vilken form på glasögonen som är bäst. Se vad du har, kolla på bilder på vad andra har och inse att alla brillor passar inte alla människor.

Brillorna på bilden är från Lindex och likadana i annat möster finns HÄR. Det är verkligen en dröm-modell som sitter snyggt och till superpris om man vill ha en billigare modell.

Kattformade solglasögon hittar ni HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

STORA solglasögon hittar ni HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR 

Runda solglasögon hittar ni HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Lite speciella och extra coola solglasögon hittar ni HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Bilder från Pinterest.se

För mer inspiration följ mig på Instagram under: raagna !

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu