Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 909 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-08-20 | Tipsar, Mode

I samarbete med Zalanod, H&M och Lindex!

Styla din kaftan på flera sätt!

Har du någon kaftan? Om inte kanske det är dags att klicka hem en.

Kaftanen är ett typiskt sommarplagg så nu är det flera butiker som rear ut dessa till sjukt bra priser. Du kan hitta kaftanen både hos budget kedjorna såsom Lindex, H&M, Indiskan med mera, men även hos lite dyrare märken, där har vi bland annat den stora kaftan-favoriten från Rodebjer. Alla kaftaner som jag länkar i dagens inlägg går att klicka hem med återbäring från Refunder.. 

Kaftan från H&M, en riktig favorit som jag kommer använda mycket kommande säsonger!

Mörkrosa kaftan från H&M hittar ni HÄR och det är ett riktigt kap som jag är så glad att jag klickade hem på REA! Den finns kvar och kan bli din för ynka 159kr. Den känns lyxig i materialet och färgen är magisk! Denna kaftan kommer jag ha till stranden, klä med klackar inför en sommarfest men också ha som ett skönt plagg att strosa runt i hemma. HÄR hittar du en annan från H&M som är superfin! En rosa HÄR. En ljus helfärgad HÄR/

HÄR finns en grön superhärlig från Lindex och HÄR en i Zebramönster. HÄR hittar du en från Filippa K! och HÄR en röd från Dorothy Perkins.

Styla kaftanen på olika sätt!

En kaftan som kommer från Lindex. Den används flitigt!

Här ser ni en annan kaftan som jag köpte förra året på Lindex REA. Jag gav inte mycket för den men den har blivit en riktig favorit. Förutom att jag har den på stranden så funkar den perfekt att klä upp.

Här nedan kommer lite tips på hur du kan klä upp din kaftan:

  • Vilka skor har du till? Satsa på ett par klackar eller lite finare sandaler
  • Väska! Gärna en mindre väska, kanske en clutch?
  • Smycken! Det är A och O, flera ringar på händer, ett par ringar i öronen och ett härligt armband. Du kan få till en riktigt lyxig eller bohemisk känsla med mycket smycken.
  • Ditt hår gör mer än du tror, här jag du verkligen skapa en mer klädd känsla om du fixar håret lite.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu