Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-06-19 | Tipsar, Mode

I samarbete med Nelly.com

Välj solglasögon efter ansiktsform

En sak som kan piffa upp outfiten är ett par heta solglasögon! På sommaren när man inte vill ha lika mycket smink runt ögonen är det perfekt att dra på ett par brillor och sedan känna sig lite lyxigare.

Vilken modell passar dig?

Har du ett mer kantigt ansikte kan en rundare modell passa bra och om du har ett rundare ansikte kan kantiga solglasögon sitta som en smäck. Testa lite olika antigen i en butik innan du beställer eller beställ hem några stycken olika för att se vad du trivs i. En annan sak du bör tänka på är solglasögonens färg. Ska du satsa på en svart eller mörkbrun vilket är säkra kort, eller är färg kanske det som passar dig och din personlighet bäst.

Färgglada brillor hittar du HÄR/ HÄR och HÄR

Kantiga solglasögon finner du HÄR/ HÄR och HÄR

Runda solglasögon hittar du HÄR/ HÄR och HÄR

Solglasögonen på bilden hittar du på länkarna ovan!

Vad bör du tänka på efter du investerat i ett par solglasögon?

 

  • Förvara dem i ett fodral, och gärna i ett hårt! Till flera solglasögon får du ett fodral till men tyvärr inte till alla. Till mina Celiné fick jag endast ett mjukt skal vilket inte skyddar så bra när det ligger i väskan.

 

  • Använd den lilla putstrasan som oftast kommer med och torka av dem efter du använt dem. Det kommer både fett, smuts och smink från ansiktet.Gå till en butik eller något ställe där dem har glasögon och ställ in dem så de passar för ditt ansikte. Det kan göra stor skillnad för hur dem sitter.

 

  • Sist men inte minst, håll koll på var du lägger dem! Tänk att det är din plånbok eller något liknande som du är lite extra uppmärksam om. Ett annat tips är också att om du åker båt i sommar och slänger med håret (hehe) ta ett par billiga solglasögon med dig om du skulle tappa i solglasögonen i vattnet är det inte så kul om det är dina dyrgripar!

 

Följ mig på instagram under: raagna för mer inspo! 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu