Butiker

Vitvaror

6 butiker

Vitvaror hittar du billigt och enkelt på Refunder

Köp dina nya vitvaror via Refunder och spara hundralappar! Välj och vraka mellan allt från kyl och frys till spisar, mikrovågsugnar, diskmaskiner och tvättmaskiner och få återbäring på allt du handlar.

Spara pengar på din nästa renovering hemma

Ska du renovera hemma? Oavsett om du ska göra om ditt kök, badrum eller något annat utrymme hemma så hittar du dina nya vitvaror via Refunders hemsida. Är du endast i behov av att byta ut en apparat? Inga problem, fynda en ny induktionsspis, diskmaskin eller andra vitvaror till köket och få pengar tillbaka på allt du handlar. Vi delar på den provision vi får från nätbutikerna vi rekommenderar med dig! Vi länkar endast till seriösa och välkända onlinebutiker så som Tretti.se, Philips, eNemo.se och WhiteAway.se bland många fler. Få exempelvis fri frakt, ett års garanti och hemkörning om du handlar på någon av nätbutikerna via Refunder.se.

Vitvaror för alla plånböcker

Att köpa nya vitvaror till ditt hus eller lägenhet kan bli en dyr affär, men köper du via Refunder får du alltid en fast summa pengar tillbaka på varje köp, alternativt en procentsats av det du handlar för! Det har aldrig varit mer lönsamt att köpa billiga vitvaror så som en ny diskmaskin eller tvättmaskin till ditt hem. Nya vitvaror förenklar livet. Satsa på kända vitvaror från etablerade märken. Disk, tvätt, städning och matlagning är sysslor som de flesta varken har lust eller tid att ägna sig åt. Med nya, moderna, kvalitativa och dessutom snygga vitvaror förenklar du din vardag.

Vitvaror på nätet

Klicka hem din nya spishäll från Bosch eller vitvaror från Siemens via Refunder.se. Förnya ditt hem och spara dessutom pengar på elkostnader. Nya vitvaror har ofta en låg energiförbrukning, något som både är bra för plånboken och miljön. Inred ditt hem så som du vill ha det - matcha övrig inredning så som textilier, golv, möbler och väggar med vitvaror som känns fräscha och moderna. Vi länkar till nätbutiker som erbjuder hundratals produkter från ett stort antal kända varumärken. Spara hundralappar; köper du en ny tvättmaskin som kostar 8000 kronor och du får exempelvis 4 % av oss tillbaka, motsvarar detta över 300 kronor!

Pengar tillbaka när du handlar vitvaror online

Gillar du att fynda online? Gör dina inköp på 890 kända och trygga butiker via Refunder så tjänar du väldigt mycket pengar i långa loppet. Du får återbäring vid rea och cashback även vid rabatt. Registrera dig gratis på Refunder.se utan några som helst dolda kostnader eller förpliktelser. Börja spara pengar på dina köp redan idag, det är mycket enkelt att bli medlem.