Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1154 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 80%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2021-09-11 | Mode

I samarbete med Bubbleroom 11-12/9

Superweek hos Refunder!

Superweek på Refunder och Bubbleroom har 20% rabatt!

Refunder har just nu superweek som innebär rabatter och cashback till er kunder. Gå in på hemsidan och se vilka kampanjer som ligger ute just nu genom att klicka här! En av kampanjerna är att du får 20% rabatt på Bubblerooms egna varumärken och som ny kund får du även 9% i cashback! Klicka här för att komma till Bubblerooms kampanjesida. Jag kommer välja ut mina favoriter av Bubblerooms egna varumärken så ni kan utnyttja superweek till att köpa er det ni vill för 20% rabatt! Hur bra är inte det?

Mina favoriter från Bubbleroom

Hösten börjar närma sig och det är dags att börja leta efter de perfekta höstkläderna. Jag tycker att pricken över iet alltid är en sjukt snygg kappa, nedan har jag hittat två stycken som jag vill ha på mig i höst!

Paloma coat

Rutig kappa

Paloma coat (klicka här) – Rutig kappa (klicka här)

Detaljer

Ska jag vara helt ärlig så längtar jag lite till hösten och vintern, när man får ta på sig en stor stickad halsduk på väg till jobbet eller stan. Något jag tycker är väldigt snyggt är att matcha vantar, halsduk och mössa! Precis som i bilden nedan.

Halsduk

Stickade vantar (klicka här) – Halsduk (klicka här) – Mössa (klicka här)

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Passa på att köpa dina favoriter nu under Superweek!!

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman

 

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu