Över 1210 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1218 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 100%

Visa alla butiker

Mobil meny

Bli medlem snabbt & enkelt!

  • Gratis medlemskap.
  • Pengar tillbaka från 1218
    butiker.
  • Pengar tillbaka oavsett övriga reor och nedsatta varor.
Erbjudandet gäller vid köp senast 15 mars 2017. Genom att jag registrerar mig accepterar jag Refunders villkor som krävs för att kunna använda tjänsten.

Fem knep som ökar värdet på din bostad

Här får du fem enkla och praktiska tips som garanterat höjer wowfaktorn på ditt hem, antingen du ska sälja eller bo kvar.

1. Ge köket ett lyft
Måla om köksluckorna och byt knopparna om de känns daterade. Slipa och olja in eventuella köksbänkar i trä på nytt (du kan också betsa dem i en riktigt mörk färg om fläckarna inte går att slipa bort). Rensa bort lappar och magneter på kylskåpet. Ta en kritisk blick på köksgruppen och fundera på om bordsskivan skulle göra sig bättre med lite kakel eller färg eller om stolarna behöver nya, fräscha tygklädslar.

Bli medlem hos oss och shoppa prylar med återbäring till köket hos bland annat Cervera med flera bra butiker.

___________

2. Fräscha upp badrummet
Badrum och kök är de områden som potentiella köpare tittar mest på. Gå över smutsiga kakelfogar med fogfinish eller ny fogmassa. Sätt nya beslag på skåpen. Kasta alla gamla produkter som inte används och in med nya, fräscha handdukar. Klart!

Bli medlem hos oss och shoppa prylar med återbäring till badrummet. Du finner bra butiker som bland annat Åhlens med flera bra butiker.

___________

3. Fixa mer förvaring

Ingenting gillas så mycket av köpsugna barnfamiljer som bra förvaringslösningar. Bygg eller köp garderober, eller skärma av ett utrymme i sovrummet med gardiner som draperi och inred det med klädställning och nätkorgar.

Bli medlem hos oss och shoppa prylar med återbäring till dina förvaringsutrymmen. Du finner bra butiker som bland annat Lagerhaus med flera bra butiker.

___________

4. Ge hemmet ett färgtema

Tycker du att det här med styling är svårt så är ett idiotsäkert tips att måla väggarna vita och köpa några krukor, en stor matta, ett generöst fruktfat och en vacker poster eller tavelram i en starkare accentfärg. Krångligare behöver det inte vara att få ihop ett helt hem till en harmonisk enhet.

Bli medlem hos oss och shoppa prylar med återbäring som fixar till färgkänslan. Du finner bra butiker som bland annat Royal Design med flera bra butiker.

___________

5. Fixa omgivningarna

Gränsen mellan ute och inne avgör hur stort och välkomnande ditt hem känns. Vackra dörrmattor både ute och inne sätter tonen direkt. Trätrall på altanen eller balkongen är skönt för bara fötter, och sköna trädgårdsmöbler inbjuder till att dröja sig kvar. Beroende på fönsterutsikt kan du antingen göra det mesta av den genom att byta från gardiner till uppfällbara jalusier, eller dölja tråkiga grannar med fönsterfilm, krukväxter eller insynsskydd i genombruten papp.

Bli medlem hos oss och shoppa prylar med återbäring för uteplatsen. Du finner bra butiker som bland annat Skånska byggvaror med flera bra butiker.

___________

För dig som ännu inte är bekant med Refunder innebär vårt erbjudande till dig att du får riktiga pengar tillbaka om du shoppar varor och produkter till ditt hem (eller andra tjänster och produkter så som bland annat resor, kläder, teknik med mera ) via oss. Kort och gott får du pengar tillbaka på alla dina onlineköp via Refunder rakt in på ditt konto. Bli kostnadsfritt medlem du också!

Passar du på att bli medlem hos oss får du dessutom kostnadsfritt 50 kronor att shoppa för! Så bli medlem du också! Välkommen till Refunder!

KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM!

________


Så här fungerar det

1

Pengar tillbaka när du bokar hotell på t.ex. Hotels.com

Gå in på Refunder.se och sök efter Hotels.com. Klicka vidare till Hotels.com och boka ditt hotell som vanligt (eller från någon av våra andra 1218 butiker)

Två nätter i New York 5000 kr

2

Refunder ger dig cashback på ditt köp - riktiga pengar!

3

Få din cashback utbetald till ditt konto

Om du har minst 100 kr som total cashback på ditt konto så kan du när som helst få dem utbetalda till ditt Paypal- eller bankkonto.

Utbetalning av
cashback

Över 16 000 personer har sagt sitt

Mer än 90% av våra användare rekommenderar Refunder till andra med toppbetyget 4.6 av 5 på Trustpilot.

Refunderknappen