Över 1210 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1214 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 100%

Visa alla butiker

Mobil meny

Bli partner med Refunder!

Med Refunder kan vi erbjuda dig som e-handlare en bevisat effektiv försäljningskanal med hög konverteringsgrad och ordervärden långt över genomsnittet. Våra medlemmar är köpstarka och shoppingsugna, som butikspartner hos Refunder får du tillgång till mängder av nya trogna kunder.

  1. Högre ordervärde - Refunders medlemmar handlar för 20-50% mer per köp än snittet.
  2. Hög konverteringsgrad - 7 av 10 som lämnar Refunder till en ansluten butik genomför ett köp.
  3. Marknadsföring - Refunder är ett Bonnierägt bolag som gör mycket marknadsföring - både i våra egna kanaler men även i externa medier, som du har möjlighet att synas i.
  4. Kostnadseffektivt - du betalar bara vid ett köp och du väljer själv provisionen. Hälften ger vi till våra medlemmar.

Att ansluta sig till Refunder är enkelt och vi hjälper dig med den tekniska integrationen. Som ett första steg ber vi dig att fylla i formuläret härintill så gör vi en genomgång för att se om just din butik passar Refunder och Refunders medlemmar. Ett grundläggande krav för att vi ska gå vidare med din ansökan är att verksamheten drivs genom ett aktiebolag. Välkommen!

Bli kontaktad

Refunder.se - Få ut mer av din e-handel

KÖPSUGNA KUNDER

Vi ger dig som e-handlare en bevisat effektiv försäljningskanal med hög konverteringsgrad och ordervärden långt över genomsnittet. Våra medlemmar är köpstarka och shoppingsugna, som butikspartner hos Refunder får du tillgång till mängder av nya trogna kunder.

VI MARKNADSFÖR DITT VARUMÄRKE

Både på sajten och i våra medlemsutskick har vi många möjligheter att kampanja för din butik och dina produkter. Vi testar gärna tidsbegränsade kampanjer med tillfälligt höjd cashback, on-site och i riktade och segmenterade utskick till våra medlemmar.

BETALA ENDAST FÖR RESULTATET

Som ansluten butik betalar ni enbart en förutbestämd provision för de faktiska köp som Refunders medlemmar gör i er webbshop (CPO). Det är denna provision som vi sedan delar med våra medlemmar.