Butiker

Till bilen

26 butiker

Till bilen - Här via Refunder hittar du allt du behöver

Bilen är en viktig del i de flestas vardag. Det kan handla om allt från att köra till jobbet till att skjutsa barnen till träningen. Shoppa därför reservdelar till bilen, för att kunna fortsätta köra när den gått sönder.

Bekväm och säker bilkörning

Oavsett om du är i behov av nya reservdelar, däck eller mindre tillhör till din bil, kommer du snabbt och smidigt hitta det du söker via våra partners. Dessa butiker erbjuder ett brett sortiment av bildelar till bilen, för att du enkelt ska hitta de delar som passar just din bil. Här finner du allt från mindre lampor och säkringar till motordelar. Via butikerna kan du även finna roliga, viktiga och praktiska tillbehör till bilen. Det rör sig om allt från kylarvätska inför vintern till mobilhållare för att du enkelt ska kunna se GPS:en. Håll dig fortsatt säker på vägarna genom att hålla din bil hel och fin.

Gör bilresan lite roligare

Oavsett om du tar bilen till arbetet varje dag eller bara använder den ibland för storhandlingen kan du göra resan bekvämare och roligare för både föraren och för passagerare. Som förare är det viktigt att din bil är hel och att du alltid skaffar reservdelar till bilen och nya däck när det behövs. Genom att till exempel handla från Mekonomen till bilen, kan du få hjälp med att hitta det du söker då de är bilexperter. Passa även på att göra bilresan roligare för dina passagerare genom att skaffa en ny bilstereo som ni kan lyssna på allihopa eller en extra bekväm klädsel till sätena.

Skaffa dina reservdelar till bilen året runt

Bland butikerna som vi samarbetar med finns det något till dig och din bilen oavsett vilken erfarenhet du har av bilar. Om du inte har något intresse alls för bilar och bara använder dem för att smidigt ta dig framåt, erbjuder butikerna dig hjälp att hitta det din bil behöver. Skulle du däremot vara en stor bilentusiast finns här även ett stort sortiment av produkter för styling till bilen. Oavsett vilken årstid det är kan du enkelt beställa det du behöver till bilen. Vi på Refunder ser sedan till att du får pengar tillbaka när du handlar via butikerna, oavsett hur låga priser du hittat.

Pengar tillbaka när du handlar till bilen online

Det är både smidigt och billigt att shoppa på 890 kända och trygga butiker här via Refunder. Vi ser till att våra medlemmar alltid får pengar tillbaka när de handlar via oss och även återbäring vid rea. Då butikerna vi samarbetar med ofta har erbjudanden och kampanjer, ger vi cashback även vid rabatt. Se till att shoppa och få pengar tillbaka genom att enkelt och gratis bli medlem hos oss.