Butiker

Cykling

11 butiker

Cykling blir roligare och billigare via Refunder

Att hålla på med cykling kan vara väldigt kostsamt. För medlemmar hos Refunder blir dock kostnaden lägre eftersom vi ger pengar tillbaka på alla köp.

Cyklar av alla sorter hos Refunder

Vi har samlat en mängd återförsäljare av cyklar bland vårt utbud här på Refunder. Vi vill alltid erbjuda bra återbäring på cyklar eftersom vi vet att det är kostsamma köp för våra medlemmar. Det är extra sant när vi pratar om högkvalitativa cyklar som finns i alla prisklasser. Vi har några av de mest klassiska märkena bland vårt sortiment och erbjuder bland annat cyklar från Mustang och Kronan. Shoppar du via oss har rätt till pengar tillbaka på dina köp. Att bli medlem hos oss är helt gratis och registreringen är oerhört simpel, med ett enda klick är du redo att bli återbetald på alla dina köp.

En stor mängd cykelprodukter

Inte bara själva cykeln är ett viktigt köp, att välja de tillbehör du behöver för att göra din cykeltur optimal kan ha lika stor betydelse. Därför har vi bland vårt sortiment även en hel del leverantörer som erbjuder de absolut bästa tillbehören, till exempel väskor för cykling, lampor och bromsar av högsta kvalitet. Är du en vågad själ och presterar maximalt med din cykel finns det mycket för dig hos Refunder, både cyklar och tillbehör till extremcykling finns bland vårt stora utbud. Du har alltid en möjlighet att som konsument få tillbaka ända upp till 12.5% på alla dina köp!

Cykling med hela familjen

Att använda cykeln i alla möjliga tillfällen har varit en favorit för cyklister sedan den uppfanns. Att ta med familj eller vänner på cykelsemester har varit en lika given sommarfavorit i Sveriges landsbygd som jordgubbar och färskpotatis. Att välja rätt utrustning till rätt pris är alltid en viktig fråga. Därför har vi samlat många nätbutiker som erbjuder en mängd olika produkter inom kategorin, vilket är en otrolig fördel för de som ska göra betydande inköp av utrustning. Passa på att göra nästa cykelköp till familjen så billigt som möjligt, registrera dig på Refunder så har du rätt till pengar tillbaka direkt.

Pengar tillbaka när du handlar för cykling online

När du gör köp på 886 kända och trygga butiker online är du berättigad till pengar tillbaka om du är medlem hos Refunder. Det är du även om köpet är gjort med andra erbjudanden. Du får alltså återbäring vid rea och cashback även vid rabatt, för att göra dina billiga köp ännu mer lukrativa. Att bli medlem hos oss är enkelt och du har rätt till återbetalning direkt.