Butiker

Smycken

24 butiker

Pengar tillbaka när du handlar smycken online

Tänk att kunna shoppa de smycken du vill och samtidigt få tillbaka en del av pengarna du handlar för! Med Refunder är detta en möjlighet.

Köp smycken och tjäna på det

Om du tillhör dem som älskar de smycken svenska märken tillverkar kan du garanterat hitta något som passar i någon av våra medlemsbutiker. Här kan du hitta smycken som passar till vardagen, den romantiska middagen, bröllopet eller födelsedagsfesten. Våra onlinebutiker erbjuder ett brett sortiment av svenska samt utländska dam- och herrsmycken av hög kvalitet. Smyckena kommer från flera olika designers och finns i alla prisklasser och är du medlem hos Refunder innebär alla köp en generös cashback. Att shoppa och dessutom få återbäring på köpet, kan det bli bättre än så?

Få återbäring på allt du shoppar

När du ansluter dig till Refunder får du återbäring på allt du köper online i de butiker som är anslutna till oss. Oavsett om du köper smycken till män, äkta pärlor till dig själv eller en gåva till någon i din närhet kan du räkna med att det alltid finns aktuella erbjudanden från någon av de anslutna butikerna. Chansen att göra fynd från välkända smyckesdesigners är alltså stor, samtidigt som du faktiskt kan tjäna pengar på dina inköp. Handla smycken att bära varje dag eller till mer festliga tillfällen och få pengar tillbaka som du kan använda nästa gång du handlar. Det bästa av allt: du behöver inte köpa smycken utan du kan använda återbäringen på vilken vara du vill.

Senaste modet till bra pris

Nickelallergi är tyvärr inte helt ovanligt och därför är nickelfritt idag mer eller mindre en självklarhet för guld- och silversmeder samt smyckedesigners. Nickelfria smycken är en perfekt dopgåva eller födelsedagspresent till en jubilar. Till barnet som tagit hål i öronen är nickelfria örhängen en perfekt gåva som inte riskerar att orsaka framtida besvär i form av allergi. Gammal eller ung, kvinna eller man spelar ingen roll utan alla uppskattar ett smycke som passar ens personlighet och smak. Hos butikerna som är anslutna till Refunder kan du välja från ett stort utbud i olika prisklasser.

Pengar tillbaka när du handlar smycken online

Via Refunder kan du handla på på 886 kända och trygga butiker och få pengar tillbaka på allt du köper. Bäst av allt är att du även får återbäring vid rea. Vårt stora utbud av butiker ökar ständigt och medlemskapet på Refunder är helt gratis. Så fort du har registrerat dig får du återbäring på alla dina köp och cashback även vid rabatt. Pengarna kan du sedan använda vid framtida köp.