Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Otroliga hårprodukter från Color Wow – 25% rabatt

Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första godkända köp! (Minst 100 kronor inom 45 dagar)

Dream Coat Supernatural Spray

Hos Cocopanda får du nu 25% rabatt på ordinarie priser när du handlar för minst 599 kr! Rabattkoden får du tillgång till här på hemsidan som refunder-medlem och du anger koden i kassan vid beställning. Erbjudandet gäller till och med 18 december 2022 och gäller inte på produkter som är märkta med ”WOW produkt”, ”OUTLET” eller på Catrice, Essence, MAC och The Ordinary. Självklart får du även återbäring som just nu är förhöjd till 2,5%.

Det här sprayet från Color Wow är en toppenprodukt! Den aktiveras vid värme och ser till att håret inte blir frissigt; utan gör håret slätt och silkeslent istället. Du applicerar produkten i handdukstorkat hår, sprayar varje hårsektion, kammar igenom och sedan fönar håret som vanligt. Sprayen håller i upp till 3 tvättar och tynger inte ner håret eller gör det oljigt.

Kale Cocktail Bionic Tonic

Den här produkten med kraftfulla tillskott så som svavelrikt strandkål, proteinbaserade aminosyror och B-vitaminer stärker omedelbart upp hårets struktur genom att återställa vitala bindningar i håret! Det är en leave-in kräm som appliceras i nytvättat hår.

Coconut Cocktail bionic Tonic

Även den här produkten är en leave-in kräm och appliceras i nytvättat hår. Produkten fokuserar på att återställa silkeslenhet och spänst i håret. Dessutom har den en härlig doft av kokos.