Butiker

Outdoor

28 butiker

Outdoor på Refunder - En plats för dig som gillar natur

Att röra sig ute i naturen kan ge fantastiska upplevelser. För att göra vistelsen ännu bättre är det en fördel att ha bra kläder och tillbehör ur kategorin Outdoor.

Allt från vandringsresan till löprundan

Oavsett om du tycker om att plocka svamp i skogen, ta en löprunda i elljusspåren eller vandra på det öppna fjället kommer allt du gör att bli ännu mer njutbart om du har bra utrustning och rätt kläder. Här finner du ett stort utbud av allt du kan tänka dig för utomhusvistelsen. Du finner produkter för outdoor från Nike och andra stora samt välkända märken bland butikerna. Se till att du till exempel har bra löparkläder som andas medan du springer för att inte bli onödigt svettig. Eller varför inte lyxa till det med en ny sovsäck inför en natt ute med tältet.

Var väl förberedd på skogspromenaden

Sverige är ett land med mycket skog och som ger dig stora möjligheter att välja vad du vill göra ute i naturen. Under hösten är det många som vill ut för att plocka bär och svamp, vilket kräver bra outdoorkläder, eftersom du oftast blir sittandes länge på knäna. Butikerna som vi samarbetar med ger dig även ett brett sortiment av outdoorprodukter för jakt, för att du ska vara väl förberedd när jaktsäsongen väl kickar igång. Förutom att butikerna har gott om erbjudanden och låga priser på deras sortiment, ser vi på Refunder till att du får pengar tillbaka när du handlar där.

Outdoor - För dig som gillar att vara ute

Längtan till den gröna och tysta miljön som skogen och fjällen erbjuder kan vara väldigt stor när man rör sig genom stan eller är fast på kontoret. Som medlem hos oss på Refunder kommer du lätt att hitta erbjudanden på outdoorprodukter via våra partners. Du kan aldrig vara säker på vilket väder som väntar dig när du väl kommit ut i naturen, därför erbjuder butikerna dig kläder som gör att du är redo för alla vädereventualiteter. I denna kategori hittar du även gott om tillbehör och accessoarer som gör vistelsen i naturen varm och torr också när regnet faller över dig.

Pengar tillbaka när du handlar outdoor online

Genom att handla på 886 kända och trygga butiker här via oss på Refunder, kan du hitta allt du behöver för aktiviteter utomhus. Vi ser till att du får pengar tillbaka när du handlar via butikerna vi samarbetar med och cashback även vid rabatt. Du hittar alltid härliga erbjudanden och reor bland butikerna här och vi ger dig alltså även återbäring vid rea.