Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

15% rabatt + dubbel cashback hos PUMA!

Hej på er!

Denna vackra vårdag som iallfall jag har där jag befinner mig i Smålands vackra skogar. Innan vi går in på vad jag vill tipsa er om idag så vill jag bara skryta lite om att det idag är en stor dag för oss smålänningar. Det är nämnligen våran lilla nationaldag idag. Fössta tossdan i mass. (Första torsdagen i mars) som det kanske egentligen heter men som vi har lite dialektala svårigheter med här i Småland. Roligt att det har blivit en grej iallafall.

Nu hoppar vi rakt in i denna galna deal som nu råder hos PUMA. Nämligen 15 rabatt OCH dubbel cashback. Hur bra är inte det? Jag gör i vanlig ordning en titt på hemsidan inför mina tipsar-inlägg här på InspiredbyRefunder och idag är inga undantag. Jag har hittat en hel del så listan kan som vanligt göras mycket lång men jag har valt att tipsa er om sex stycken olika artiklar sen får ni självklart gå in och fortsätta inspireras på hemsidan. Här finns något för alla, mamma, pappa OCH barn.

Erbjudandet gäller t.om. den 10/3 och med koden FF2024 så får du alltså 15% rabatt. Nyttja den och gå via Refunder för all del! Dubbel cashback = Dubbel glädje!

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Kram E