Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

15 % rabatt på hela Great Earth-sortimentet på Bodystore.com

Den här veckan är inte vilken vecka som helst, utan det är ju BLACK WEEK. Det har nog inte många missat? En butik jag vill lyfta lite extra är Bodystore.com. Jag skriver ju framför allt om olika skönhetsprodukter. Men det man måste komma ihåg är att exempelvis långt och fylligt hår, starka naglar och ett glow kommer framför allt inifrån. Därför tycker jag att skönhetsprodukter likaväl är vitaminer och olika tillskott, och då är Bodystore.com ett väldigt bra ställa att handla på just nu!

Förutom att det finns så många bra black-week-erbjudanden får man 6 % i återbäring om man handlar via Refunder.

Det bästa erbjudanden hos Bodystore.com måste nog ändå vara att det idag (onsdagen den 27/11 2019) är hela 15 % rabatt på hela sortimentet från Great Earth!

 

MSM + Vitamin C 106,25:- (125:- )

En personlig favorit från Great Earth är MSM. Det är ett organiskt svavel som bland annat bygger upp brosk, senor, hjärna, bindväv, muskler, skelett, hår, hud och naglar. Svavel finns i kosten men förstörs vid bearbetning, uppvärmning och förvaring. Därför är det väldigt bra att komplettera med de här tabletterna. Dessutom är de kombinerade med C-vitamin för ett förbättrat upptag av svavel.

Några andra tillskot från Great Earth är ”Vitamin B12”, ”Super Magnesium” och ”Beautiful Hair”.

 

Virgin Kokosolja 75:-

Virgin kokosolja från Renée Voltaire är en ekologisk och kallpressad olja, vilket betyder att den varken är härdad eller blekt. Kokosoljan kommer från Sri Lanka och kan användas i höga temperaturer utan risk för transfetter. Den är perfekt för tekning och matlagning, men passar även lika bra att smörja på kroppen eller som en hårinpackning. Dock är denna inte rabatterad, men jag tycker verkligen om oljan så jag ville ändå tipsa om den.

Något som däremot är på 15% rabatt från Renée Voltaire är den omtalade drycken ”Kombucha”. Det finns många fördelar med att dricka kombucha, den är fylld med nyttiga ämnen och hälsosamma bakterier. ”Blåbär & Hibiskus”, ”Hallon & Fläder” och ”Ginger”.

 

LactoVitalis Pro 262:-

LactoVitalis Pro från Holistic verkar för att skydda de goda men känsliga mjölksyrebakterierna på dess väg till tarmen där större delen av vårt immunsystem finns. Tabletterna ger ett tillskott av minst 20 miljarder mjölksyrabakterier från 12 olika stammar. Den här produkten är inte heller rabatterad just nu, men den har vunnit ”årets magprodukt 2017” så den är värd att köpas för fullpris!

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Min Instagram: @bernhardssonlinn