Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Här kommer tipsen för Alla hjärtans dag!

Glad fredag,

På måndag är det Alla hjärtans dag. Varför inte passa på att visa den du bryr dig om lite extra kärlek? Överraska med en frukost på sängen, skicka blomsterbud eller gör något alldeles speciellt genom att låta din älsklings dröm gå i uppfyllelse med en upplevelsepresent. Här kommer våra favorittips på hur du överraskar på bästa sätt!

Överraska med vackra blombud

Romantiska kassen

Varför inte överraska med den här romantiska kassan till någon du tycker om! Välj mellan 10,20 eller 30 röda rosor i en bukett som levereras i en kasse tillsammans med en fin plåtask med fylld med geléhjärtan.

Kärleksboxen
Skicka kärleksförklaringen utöver det vanliga, skicka röda rosor i en fin box som gör att blommorna lever länge. Kärleksboxen från Eurofloristen är perfekt att ge bort och jag kan lova att personen som får den kommer bli riktigt glad!

Bukett i varma toner

Färska blommor kan aldrig gå fel och så är det även på kärlekens dag. Se till att överraska med en blombukett med röda rosor tillsammans med röda och rosa snittblommor och grönt.

Kärleksfulla upplevelser

Middag i mörker

Låt era sinnen leka genom att stänga ute synen för en stund! På Svartklubben serveras en välsmakande trerätters meny med akustisk underhållning i världsklass. Det här är en upplevelse ni sent kommer glömma och perfekt för dig som vill boka in något annorlunda till dig och personen du vill överraska!

Spa & Övernattning

Överraska med en hotellövernattning! Boka en rofylld och energigivande övernattning på Welcome Hotel Barkarby, bara 15 minuter från Stockholm City.

Padelweekend

Är du och din partner hurtiga så skulle en padelweekend passa perfekt för er! Njut av en padelhelg fylld med padelspel och möjlighet att spela mot/träffa andra likasinnade padelspelare på samma nivå som du själv.

Hoppas du får en trevlig helg och en härlig Alla hjärtans dag!

Kram från Emma på Refunder