Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

LEGO för alla!

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er, med mig och bebis i magen är det bara bra. Men nu börjar det närma sig. Han är så välkommen!

Något jag vill tipsa er om idag är LEGO. Alltså jag har alltid tänkt att det är för barn under en viss tid i livet. Men det är ju verkligen för alla, alltså verkligen alla. Barn, äldre, ungdomar, mammor, pappor. Det är ju verkligen jätteroligt!

Jag och min sambo fick för oss att köpa 2 stycken LEGO-byggen för lite sen och kom hem och började bygga med en gång. Det var två bilar. Det var ju riktigt roligt, det trodde inte jag att jag skulle tycka. Visserligen gillar jag att arbeta med händerna men inte att sitta och vara så koncentrerad och läsa byggsatser. Trodde jag ja, men tji fick jag. Det var ju svinkul!

Jag ville verkligen tipsa er om detta. Prova på, tänk om du också skulle börja gilla det. Vi som väntar en liten nu också kan inte mer än att se fram emot att komma nära varandra och bara mysa om kvällarna, framför brasan med något gott tilltugg vid sidan och samarbete för att bygga tillsammans. Det finns ju olika svårighetsgrader, så börja med något på en lägre nivå och känn på det.

Just nu har LEGO fina priser och höjd cashback i ett par dagar till. Passa på!

Ta hand om er!

Vi hörs snart igen!

Kram E