Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Allt för lågt pris

 

Hej på er!

Nu har jag något riktigt smarrigt till er! Nämligen en hemsida som heter plusshop.se som har helt galet rabatterade priser på alltså nästan allt du kan tänka dig. Perfekt nu inför jul. Jag blev själv väldigt glad när jag fann denna hemsida.

Just nu har plusshop.se höjd återbäring om hela 20% och detta erbjudandet kan du ta del av t.om den 20/11 så passa på nu och kirra julklappar och annat och få tillbaka högre cashback och spara ännu mer på deras schyssta deals.

Vad säger ni? Ska vi dyka rätt in i deras stora utbud? Det tycker jag, nu kör vi!

Först ut, till den skointresserade personen, kan vara vem som helst i familjen. Lillebrorsan, pappa eller storasyrran? Finns för alla fötter i alla olika storlekar.

Till den otroliga hemmakocken som vägrar använda en slö, ovass kniv och vill ha snyggt och prydligt bland kökets viktigaste verktyg. Här kan du göra helt galna fynd! Vad väntar du på? In och kika!

Till den träningstokige eller till den som själv vill komma igång lite hemma, att ha träningsredskap hemma gör att du när du får tid över kan lägga det på lite vardagsträning. Detta är så nyttigt och lätt att få in i vardagen när man kanske inte alltid har orken, tiden eller viljan att ta sig till gymmet.

För den som älskar parfym!

På plusshop.se finns allt till barnen, barnserviser, vårdprodukter, kläder och mycket mer!

För alla män där ute så vill jag verkligen tipsa er om stylingprodukter och allt som har till skägg och hår för på plusshop.se hittar du kända märken till absolut mest pressade priser.

Det sista jag vill visa er är deras julpynt, alltså har du tappat bort allt från förra julen eller vill uppdatera eran uppsättning så ska ni definitivt kika in här, ni kommer vilja tacka mig sen!

Det var allt för denna gången. För att ta del av dem schyssta, kraftigt nedsatta priserna så behöver du bli medlem, detta utan något krångel och du får dessutom fri frakt på dina köp. Inte illa!

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er!

Vi hörs snart igen!

Kram E