Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Bokrean är igång!

God förmiddag!

Nu är bokrean igång! Se till att klicka hem allt från romantiska romaner, spännande deckare, inspirerande kokböcker, intressanta biografier, lekfulla barnböcker och många fler till fantastiskt rabatterade priser med cashback från butiker som Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, Amazon och CDON.

Mina bästa boktips!

Här kommer några tips från olika genrer! Jag hittade den här kokboken och kände att det var det bästa som skrivits för vem älskar inte köttfärssås? En deckare går heller aldrig fel. Den här boken av Michael Connelly känns som en riktigt bra deckare som bara slukar in en i fantasivärlden.

”En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon” är skriven av Patrick Ekwall och är en otroligt fin bok som alla bör läsa. Alex Schulmans ”Malma Station” är också en bok som är riktigt bra. Den utspelar sig på ett tåg. Fem personer är på resa genom Sverige: ett gift par i kris, en ensamstående far och hans dotter, och en kvinna som söker svaret på en gåta som hennes mamma lämnat efter sig. Den här boken är riktigt läsvärd!

En perfekt bok för barnen är Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst av David Sundin. Den här boken tvingar läsaren att apa sig, klura på ett och annat samt säga snälla saker. Det kommer att bli svettigt, men det kommer att vara värt det! 

Hoppas du hittar boken för dig nu!

Kram från Emma på Refunder