Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Utomhusaktiviteter för våren

Hejsan,

Hoppas du har en trevlig eftermiddag!

Blåsippan ute i backarna står, niger och säger: ”Nu är det vår!”… Äntligen börjar vårtecken komma och vad passar bättre än att börja plocka fram utomhusaktiviteter till barnen. Rita på marken, sparkcykla runt i området, gå på upptäcksfärd och hitta spännande insekter? Möjligheterna är oändliga! Hitta allt du behöver för att göra det roligt att vara utomhus här nere.

 

Roliga utomhusaktiviteter!

Att rita på marken var min favoritgrej som liten. Fantasin fick flöda så kunde man rita vad som helst, då behövs bra gatukritor som du hittar hos Stor & Liten. Har du ett mer äventyrligt barn så är den här sparkcykeln jättefin och såklart behövs en hjälm till det. Även det här insektsletar-kitet känns som en rolig aktivitet att göra i skogen med barnen under en solig vårdag. Ring spel är ju också en rolig aktivitet och perfekt om ni har ett kalas inplanerat för att aktivera ungarna. Vill du leka i sandlådan eller varför inte stranden (när det blir lite varmare) så är denna hink med tillbehör perfekt.

Är du inte helt såld på mina tips så är det här boken för dig. Alla barnens roligaste lekar har både tips på inomhuslekar och utomhuslekar som känns jätteroligt att ha hemma för att få lite mer inspiration.

Hoppas du hittar något bra och njut av våren nu!

Kram från Emma på Refunder