Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

25% rabatt på klänningar hos Cellbes!

Hej på er!

Hur är vädret där ni bor? Här i Kalmar har det idag visat sig vara upp till 15 grader varmt och skönt. Idag var jag och min familj på kosläpp, det var helt underbart att se dem vårystra kossorna komma ut på ängen. Nu känner man att vi har passerat det gråa månaderna, nu blir det bara ljusare och ljusare.

Med fint väder kommer också glädje och färgsprakande blomster, så i dagens inlägg vill jag inspirera er att våga välja färg och kanske till och med ett material som du inte brukar använda.

Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Mer färg, det blir roligare då!  Nedan ska jag visa er fina somriga klänningar som jag verkligen fastnade för!

Kommer du gåendes i en sådan här klänning kan jag lova dig att det sprider lycka och och utstrålar verkligen ljusare, varmare tider.

Detta inlägget är i samarbete med Cellbes och dem har just nu höjd återbäring på 5,5 %. Kika in på deras hemsida och köp ett fint plagg till sommaren. Just nu har dem dessutom 25% rabatt på just klänningar.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E