Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Träning på olika sätt

Hejsan!

Nu är de flesta av oss tillbaka till vardagen och det kanske just därför är dags att investera tid i aktiviteterna som får dig att må bra och bli piggare. Kanske kan du passa på att köra styrketräning innan jobbet, klämma in ett yogapass på lunchen eller avsluta dagen med långpromenad med bästa vännen. Oavsett vilken aktivitet som passar dig och ditt liv bäst får du cashback på allt från träningskläder och tillbehör till proteinpulver via ditt Refunder-konto.


Hitta sakerna för att komma igång nu under hösten! Behöver du en ny träningsväska? Då hittade jag den här från Nike som är riktigt snygg. Med träning, oavsett vad du gör, behövs en vattenflaska. Tyckte den här från Casall var väldigt fin. Proteinpulver och energidryck är också bra att ha hemma när energin dippar lite.

Vill du börja med nya träningsformer så har jag hittat den här träningsmaskinen där du själv kan välja vilka muskler du vill träna, riktigt smart! Annars har vi de klassiska hantlarna, träningsbanden och pilatesbollen som alltid är bra att ha hemma.

Kör hårt i höst!

Kram från Emma på Refunder