Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Uppdatera hemmets teknik

Hallå i stugan!

Uppdatera tekniken hemma! Hitta allt från en ny dator, nya högtalare, nya köksredskap eller ett nytt Playstation 5 med spel så har butiker som Elon, CDON, Komplett, Samsung allt detta. Se till att aktivera din cashback via ditt Refunder-konto och få tillbaka riktiga pengar på alla dina teknikköp.

 

Allt från köksredskap till Playstation 5

Uppdatera tekniken hemma med nya saker till köket, vardagsrummet och barnens rum. SMEG har väldigt fina köksmaskiner såsom den här brödrosten. Den här högtalaren från Bang & Olufsen är både snygg och jättebra. Vill du styra ditt hem genom röststyrning tack vare Google-assistenten? Då har du den här Google Nest Mini Gen 2 som är perfekt till det.

Är du i behov av en ny dator så har Samsung massa bra datorer som både är lätta och bra kvalité. Letar du istället efter ett Playstation 5 så har Komplett ett för ett bra pris. Hos CDON så hittar man även de senaste spelen såsom FC 24 och Hogwarts Legacy.

Skulle du vilja ha en hårfön som är bra kvalité och ett bra pris så har jag hittat denna från OBH Nordica som är perfekt för just det.

Happy shopping!

Kram från Emma på Refunder