Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

20% rabatt på parfymer på Lyko; inklusive Yves Saint Laurent

SE HIT! Just nu är det 20% rabatt på nästan alla parfymer på Lyko! Därför så bara måste jag tipsa om min nya alldeles underbara parfym från Yves Saint Lauren; LIBRE.

Såhär beskrivs den på Lyko: ”Parfymen för den starka, modiga och fria kvinnan som experimenterar med sin frihet. Den första blommiga lavendeldoften. Spänningen mellan den sensuella apelsinblomman från Marocko och den franska lavendelns styrka, mixat med en feminin twist. Ett unikt doftspår av frihet”.

Den finns i tre olika storlekar; 30 ml, 50 ml och 90 ml. Jag har mellan-storleken och just nu kostar den 768 kronor.

En annan favorit bland många är Si från Giorgi Armani. Även den är på 20% just nu på Lyko och finns i 30 ml50 ml och 100 ml. Såhär beskrivs den: ”Den kvinnliga doften kombinerar tre doftnoter: svartvinbärsnektar, modern chypre samt vit mysk med trätoner och inslag av fresia och majorrosdoft. Denna nya parfym har skapats för den moderna kvinnan som är stark men feminin, sofistikerad och karismatisk. Hon personifierar essensen av chic italiensk elegans och stil”.

Några andra personliga favoriter på rabatt är även Olympea från Paco Rabanne, Daisy Love från Marc Jacobs och La Vie Est Belle från Lancôme.

Så klart får man ju även återbäring, 4% just nu, om man handlar på Lyko via Refunder. Klicka HÄR för att bli medlem.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard