Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

25% rabatt på Nordicfeels utbud av Filorga

Oxygen-Glow Mask 296:- 395:- // Global-Repair Intensive 821:- 1095:- // Oxygen-Glow  Cream 371:- 495:- // Scrub & Detox 274:- 365:-

Oxygen-Glow Mask
Den lätt exfolierande och återfuktande masken arbetar på livlös hud, ojämn hudtextur, fuktfattig hud, fina linjer och ojämn hudton.

Global-Repair Intensive 
Ett högkoncentrerat serum med en formula med intensivt återuppbyggande egenskaper som motverkar markerade rynkor, torr hud, slappa ansiktsdrag, pigmenteringar och trött hud.

Oxygen-Glow Cream
En ansiktskräm som boostar lystern för en naturlig vacker hud. Återfuktar, mjukgör, jämnar ut hudytan och hudtonen. Passar alla hudtyper.

Scrub & Detox
En exfolierande mousse med dubbel verkan för intensiv rengöring som ger en fräsch hud. Steg 1 – Dubbel exfoliering: applicera med masserande cirkelrörelser på ren och fuktig hud. En blandning med dubbelverkande peeling med vulkaniska mikrosfärer och förnyande papain exfolierar huden skonsamt så att orenheter försvinner och huden blir en jämnare. Steg 2 – Rengöring av huden: låt vila 2 till 3 minuter. Skölj därefter med ljummet vatten.

Nordicfeel har dessutom upp till 30% på andra utvalda favoriter till och med 23 februari. Om man handlar via Refunder får man såklart även återbäring: för tillfället 4%! Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första köp på minst 100 kronor!

Global-Repair Cream 821:- 1095:- // Hydra-Filler 431:- 575:- // Oxygen-Peel 281:- 375:- // Hydra-Hyal 446:- 595:-

Global-Repair Cream
En koncentrerad multiverkande dag- och nattkräm som är speciellt utformad för livlös hud och är inspirerats av skönhetstekniker som är kända för sina synbart föryngrande effekter. Ger en sammetslen yta och passar alla hudtyper.

Hydra-Filler 
Intensivt återfuktande dagkräm med djup och långvarig effekt. Hyaluronsyran ökar produktionen av kollagen som ger huden volym och förebygger och bekämpar hudens åldrande. Huden blir mjukare, smidigare och intensivt återfuktad.

Oxygen-Peel
En trippel-verkande mikro-peeling som syresätter huden, ökar cellförnyelsen samt har en lätt exfolierande effekt för daglig användning. Intensivt utjämnande effekt på hudytan samt återfuktar och ger klarhet/lyster till huden.

Hydra-Hyal
Ett intensivt återfuktande serum/koncentrat med fyra olika hyaluronsyror för en komplett fuktgivande behandling. Huden blir återfuktad både på ytan och på djupet, får ökad volym samt verkar utjämnande på fina linjer.

Min Instagram: @bernhardssonlinn